RSS
ENHU

Díjak

2013

  • Az év legjobb kis- és középvállalkozás finanszírozója

Immár egymást követően második alkalommal ítélte a „Leasing Life” című neves pénzügyi magazin a Société Générale Equipment Finance csoportnak az „SME Champion of the Year” – Az év legjobb kis- és középvállalkozás finanszírozója címet. A díj 2013. december 6-án a Berlinben zajló „Leasing Life Awards” alkalmával került átadásra. Az SGEF az elismerést „a piacon való erős jelenléte, a kis- és középvállalkozói ügyfélkört érintő személyre szabott, kreatív értékesítési programja, és a társasági kultúrába mélyen beleivódott, az európai kis- és középvállalkozókat támogatását szolgáló elkötelezettsége” miatt kapta.

2012

  • Az év legjobb lízingtársasága
  • Az év legjobb kis- és középvállalkozás finanszírozója

A „Leasing Life” című neves pénzügyi magazin a Société Générale Equipment Finance csoportnak ítélte a „European Lessor of the Year” (az év legjobb európai lízingtársasága) és a „SME Champion of the Year” (az év legjobb kis- és középvállalkozás finanszírozója) címeket. A díjak a Németországban a GEFA által képviselt cégcsoport részére a november 29-én, Barcelonában zajló „Leasing Life Awards” alkalmával kerültek átadásra.

http://www.leasinglife.com/news/newssgef-named-european-lessor-of-the-year

2011

  • Az év legjobb pénzügyi szolgáltatója

A 2011. november 3-án Münchenben tartott Leasing Life Conference & Awards alkalmával díjátadásra került sor az SGEF részére. Az SGEF csoport az év legjobb pénzügyi szolgáltatójaként (Vendor Finance Provider of the Year) került kiemelésre legfőbb nemzetközi vetélytársai közül „értékesítési kapcsolatok kiépítésével és fenntartásával a pénzügyi szolgáltatások terén elért növekedése, számos üzleti területet érintő kreatív üzleti stratégiák és pénzügyi ajánlatok kifejlesztése” révén.

2010

  • Az év legjobb európai lízingtársasága
  • Az év legjobb pénzügyi szolgáltatója

A 2010. november 4-én, Milánóban tartott „2010 Leasing Life Awards Ceremony” keretein belül két díj került átadásra az SG Equipment Finance részére. A Leasing Life Awards történetében először fordult elő, hogy egy társaság ugyanazon évben két díjat is nyert.

Az SGEF már 2007-ben és 2008-ban is elismerést kapott működéséért.